banner werkwijze

UW RECHTEN 

Integriteit
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur met het motto 'altijd het juiste te doen'. 

Objectiviteit
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur die in alle objectiviteit enkel uw belangen behartigt. 

Ervaring
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur met de ervaring, de kennis en een team om de gewenste toegevoegde waarde en besparingen te realiseren d.m.v. een brede scope van geïntegreerde diensten. 

Verantwoordelijkheid
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur die de verantwoordelijkheid opneemt voor het behalen van de beoogde resultaten, die u tussentijds communiceert over de voortgang en die u 'real time' toegang verleent tot alle data. 

Hefboom
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur die uw positie aan de onderhandelingstafel danig kan versterken in uw voordeel dankzij zijn ervaring en lokale marktkennis.

 

Creativiteit
U hebt recht om creatieve oplossingen te verwachten van een vastgoed- en werkplekadviseur die uw business begrijpt en deze kan vertalen in uw vastgoedbehoeften.

Strategie
U hebt recht op een consultancy aanpak die resultaat gedreven is i.p.v. transactie gedreven.

Moedig
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur die moedig en met overtuiging de juiste (moeilijke) vragen stelt, de antwoorden challenged en onderbouwde aanbevelingen formuleert.

Samenwerking
U hebt recht op een vastgoed- en werkplekadviseur die echt samenwerkt met u en uw team en samen met u op zoek gaat naar de beste oplossing. 

Tevredenheid

U hebt recht op een prettige ervaring, met volle tevredenheid over uw vastgoed- en werkplekadviseur en de behaalde resultaten.