banner over ons

 OVER ONS

Historiek

Om nog beter te beantwoorden aan de noden van internationale corporates beslisten de vennoten van Freestone om de diensten 'vastgoed & werkplekadvies' onder te brengen onder het Cresa label.

Cresa, ontstaan in 1993, is een internationaal bedrijf van >60 tenant only advieskantoren. De aandelen van de respectievelijke kantoren zijn in handen van de lokale vennoten.  

Doordat we enkel voor huurders en eindgebruikers werken, vermijden we elke vorm van conflict of interest en behartigen we volledig uw belangen. Wij zijn in elk opzicht 'the tenant's advantage'

Vooraleer we aan uw ruimtenoden denken, willen we eerst aan uw business noden denken. Enkel door die te doorgronden kunnen we de juiste huisvestingsoplossing adviseren. 

 

 

Wij geloven

… dat het actueel model van de klassieke vastgoedadviseurs voorbijgestreefd is en bovendien fundamenteel oneerlijk is t.a.v. huurders. 

…dat het onze taak is als Cresa adviseurs om de spelregels fundamenteel te veranderen in het voordeel van onze opdrachtgevers, de huurders

... dat onze life cycle aanpak, van strategisch advies tot transactionele bijstand én project management, leidt tot een verbetering van uw operationele werking, tot een verlaging van de kosten en een verhoging van de tevredenheid van uw medewerkers.

...dat wij hierdoor in een andere business zitten dan onze concurrenten.

 

Invalshoeken

Het optimaliseren van de m² is niet louter een ruimtelijke aangelegenheid (bruto/netto ratio, werkplekconcept,…).

Maar het omvat ook belangrijke technische (staat van de gebouwen, modulatie, technieken, …) en financiële aspecten (vastgoed- en facilitaire kost, renovatiekost & verhuiskost, verkoopsopbrengst….).

Ook het juridisch/ commerciële kader is een niet te onderschatten aspect. 

Juist door de integratie van deze diverse invalshoeken bekomt men een optimaal lange termijn resultaat.